Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:
Titular d’aquest lloc web:

Proyectos de comunicación de ontinyent, S.L.

C/ Del Dos de Maig, Nº 127 de Ontinyent (46870) Valencia.

CIF: B-98276207

Tlf.962910380:

e-mail: administracion@periodicontinyent.com

La utilització del contingut i / o serveis del portal per part de l’usuari suposa l’acceptació expressa de les condicions següents:

Condicions d’ús del portal

PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L. es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació. Aquest portal pot contenir enllaços a pàgines externes, no sent PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L. responsable de l’contingut d’aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment de PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L. i excepte quan s’indique el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a baixar des d’aquest portal, han d’acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si ho haguera, que acompanye o s’incloga en el programari. PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L. no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament de el navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a PROYECTOS DE COMUNICACIÓN DE ONTINYENT, S.L.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l’ús d’aquest portal els jutjats i tribunals de València.